Yaşam

TOM HOLLAND ZENDAYA İLE İLİŞKİSİ HAKKINDA KONUŞTU

Tom Holland ve Zendaya artık ilişkilerini gizlemiyor! Geçmişte yaptığı röportajlarda sır vermeyen çift, artık ilişkilerinde çok daha rahat. Geçtiğimiz günlerde ‘The Crowed Room’ projesi için Buzzfeed’e röportaj veren Holland, Zendaya ile olan ilişkisinden bahsetti.

Flört ederken karizması olup olmadığı sorulduğunda, Tom Holland, “Kesinlikle karizmam yok, hatta sınırım bile var” yanıtını verdi. Flört hareketlerimin işe yaraması için bana gerçekten aşık olmalısın. Yani çok uzun bir süreç. Muhtemelen birlikte çekim yapıyorlar, bu kesinlikle karakterlerin aşık olmasına yardımcı oluyor ve çizgi biraz bulanıklaşıyor. Karizmam bu taraflarda. Ve bildiğiniz gibi, bir ilişkim var. Çok mutluyum ve aşığım ve karizmaya hiç ihtiyacım yok” diye ekledi.

Zendaya ile olan ilişkisi hakkında konuşmaya devam eden Tom Holland, Zendaya’nın kendisine her zaman esprili paylaşımlar gönderdiğini söyledi. “Hiç durmuyor. O kadar çok paylaşım yapıyor ki bazen asıl noktayı kaçırıyorum” diyen Tom Holland, “Birkaç günlüğüne Instagram hesabımı siliyorum. Gönderiyi paylaşmak için yeniden indiriyorum, mesajlarıma bakıyorum ve ondan yüzlerce hatta yüzlerce komik gönderi geliyor” diye ekledi.

Daha önce RadioTimes’a verdiği bir röportajda konuşan Tom Holland, “Kariyerim boyunca işi bırakmakta her zaman çok iyi olduğumu hissettim ve ilk kez ‘The Crowded Room’ ile bu gerçekten özel hayatıma sızmaya başladı. .Bence en büyük sebebi bir film yaptığınızda normalde sadece 4 ay sürmesi ve bunun uzun bir film sayılması.Ama ‘Kalabalık Oda’da 10 ay boyunca her gün bu karakteri oynadım.Belirli anlarda gerçekten kendimi onunla bir tür dönüşümden geçerken buldum ve açıkçası, o çılgın saç stiline sahiptim “dedi.

Zendaya’nın tarzına tepkilerini anlatan Holland, “İşten eve gelip aynada kendimi ve karakterimi görürdüm. Bu yüzden onu nasıl bir kenara bırakacağımı ve Tom’u nasıl tekrar uyandıracağımı ve hayatıma devam edip kendim olacağımı bulmak biraz zaman aldı. Ama sonunda anladım ve çok mutlu ve sağlıklıydım. Benim de kahküllerim vardı. Zendaya gerçekten minnettarlığı hak ediyor, katlanması gereken çok şey vardı, 10 ay boyunca böyle görünmek benim için zordu. Saçımın bu kadar koyu olmasını sevmiyorum. Aslında saçlarımın anneminki gibi biraz kırmızı olmasını seviyorum. Evet, zordu. Bu kesinlikle projenin kaçırmadığım bir parçasıydı” dedi.

bozdogan-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu